Jesper Jensen tilbage på landsholdet

Skjerns playmaker er med som gardering op til VM - det er et klap på skulderen, siger landstræneren.

121110_Jesper_Jensen.jpg

Jesper Jensen er tilbage i rødt og hvidt.

Landstræner Ulrik Wilbek har udtaget playmakeren fra Skjern Håndbold blandt de 17 spillere, der den 7. og 8. december spiller World Cup i Sverige. På grund af en skulderskade har Jesper Jensen ikke været med på landsholdet i længere tid, men nu har Wilbek bemærket, at Jesper Jensen igen nærmer sig topformen - og han betegner udtagelsen som et klap på skulderen.

- Jesper er tilbage på sit niveau og kan skyde, som han kunne før. Og det er helt afgørende på internationalt niveau, siger Ulrik Wilbek til TV/MIDT-VEST.

Med som gardering op til VM

Han understreger, at Jensen i første omgang er med som gardering for de to andre playmakere på holdet, Thomas Mogensen og Bo Spellerberg.

- De har gjort det vældig godt på landsholdet, og man skal virkelig spille sig på i øjeblikket. I første omgang er Jesper gardering op mod VM, og så må vi se, hvor det bærer hen, siger Wilbek, der udelukker, at der kan komme tre playmakere med i den endelige VM-trup.

Med i truppen til World Cup er også målmand Niklas Landin fra Bjerringbro-Silkeborg og Kristian Gjessing fra Skjern Håndbold.

 Eksternt link - se hele truppen her.