Jesper Jensen indstiller karrieren

På et pressemøde i Skjern i dag klokken 13.30 offentliggjorde håndboldspilleren Jesper Jensen, at han indstiller sin karriere.

JesperJensen2-140213.jpg

Jesper Jensen havde egentlig kontrakt med Skjern Håndbold indtil sommeren 2014, men nu har han bedt om at blive løst fra sin kontrakt et år før tid.

- Det har været en af de sværeste beslutninger i mit liv, men jeg er overbevist om, at det er det rigtige tidspunkt i forhold til at påbegynde en ny karriere som træner, forklarer Jesper Jensen.

Skjern Håndbold ærger sig over beslutningen, men har alligevel valgt at løsne ham fra kontrakten.

- Efter alt, hvad han har givet klubben, har vi valgt at efterkomme Jespers ønske om et stop til sommer. Han er en yderst respekteret og fantastisk sportspersonlighed - både på og udenfor banen. Han er indiskutabelt en af klubbens største spillere gennem tiderne, siger bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen.

Den 35-årige playmaker har spillet 429 kampe for vestjyderne gemmen de sidste 13 sæsoner og spiller også resten af sæsonen færdig for Skjern Håndbold. Herefter vil han gang med en trænerkarriere.  

- Lige nu skal det ikke være i Skjern, han skal være træner. Han skal ud og prøve noget andet først, fortæller Carsten Thygesen.

Jesper Jensen har aldrig vundet DM med Skjern, men han har spillet 120 landskampe og vundet en EM-guldmedalje og to af bronze. Desuden har han også været med til at vinde VM-bronze med landsholdet. I Skjern har han vundet to europæiske titler og spillet med i fire nationale finaler.