Jesper Dahl har sprunget korsbåndet

Den formstærke Skjern-fløj er ude resten af sæsonen med et overrevet korsbånd.

jesperdahl.jpg

Sæsonen får en brat afslutning for Skjern Håndbolds formstærke højrefløj, Jesper Dahl. Han har overrevet det forreste korsbånd i knæet og er ude resten af sæsonen.

- Scanningen viste det værst tænkelige for Jesper, for skaden var desværre værre end først antaget. Hans forreste korsbånd er sprunget i højre knæ, siger sundhedschef i Skjern Håndbold, John Bruun til klubbens hjemmeside.

Jesper Dahls skade opstod i søndagens Champions League-kamp mod Kadetten Schauffhausen. Efter en scoring landede han skævt ned og humpede fra banen, hvor han så resten af kampen fra bænken med smerter i knæet.

Det er blot et år siden, han kom tilbage fra en længerevarende skade. Dengang havde han også et overrevet korsbånd i samme knæ.

Den 21-årige højrefløj har ellers udnyttet den chance, han har fået i de seneste to Champions League-kampe. Forrige weekend blev han skiftet ind i stedet for Rene Rasmussen i pausen af opgøret mod HC Metalurg. Jesper Dahl afgjorde kampen i sidste sekund, men det var altså den sidste optræden i denne sæson.

Se Jesper Dahl blive matchvinder mod HC Metalurg her:

2:06
Inden sæsonen blev Skjern Bank Arena udvidet med omkring 800 nye siddepladser, og hjemmebanen bliver altafgørende for at komme videre fra gruppespillet.