Jeppe Curth ny formand for Spillerforeningen

Jeppe Curth afløser Thomas Lindrup, der i stedet bliver chef for spillerrådgivning.

Viborg FF's Jeppe Curth overtager posten som formand for Spillerforeningen fra Thomas Lindrup. Det oplyser Spillerforeningen mandag.

- Vi er rigtig glade for, at Jeppe Curth har valgt at tage imod valget som formand for Spillerforeningen. Han har længe været en vigtig og aktiv del af Spillerforeningen og vores bestyrelse, og vi er sikre på, at han er den rette mand til jobbet, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland, i pressemeddelelsen.
    
Jeppe Curth ser frem til at føre formandskabet videre.
    
- Jeg er naturligvis meget glad og stolt over at være valgt til ny formand for Spillerforeningen. Jeg har længe været en del af Spillerforeningens arbejde og glæder mig til at kunne bidrage endnu mere. Det er ikke min tanke, at jeg skal ind og revolutionere alt muligt. Thomas har gjort et fantastisk job som formand, og det er det arbejde, jeg skal ind og videreføre. Selvfølgelig vil jeg sætte mit eget præg, men man skal ikke forvente de store omvæltninger, siger Jeppe Curth.
    
Han tiltræder formandsposten med virkning, og han vil varetage posten sideløbende med fodboldkarrieren i Viborg.
    
Som del af "en planlagt rokade i organisationen" overgår Thomas Lindrup til en nyoprettet stilling som chef for spillerrådgivning, lyder det i pressemeddelelsen.

Jeppe Curth