Efter maraton nummer 100: Jeg leder stadig efter muren

36-årige Sille Ehlert fra Viborg begyndte først at løbe i 2015, men nu har hun allerede gennemført sit maraton nummer 100.

Sille Ehlert snører allerede løbeskoene igen i næste weekend, når hun deltager i 24-timers løbet i Viborg.
Sille Ehlert snører allerede løbeskoene igen i næste weekend, når hun deltager i 24-timers løbet i Viborg.
Foto: Kristian Mørk Andersen, TV MIDTVEST

Lørdag formiddag løb 36-årige Sille Ehlert fra Viborg over målstregen efter at have gennemført sit halvmaraton nummer 100. Så skulle man jo tro, at hun efter sådan en omgang havde gjort sig fortjent til at tilbringe resten af dagen på sofaen, men sådan skulle det ikke være for Sille Ehlert.

Efter de vellykkede cirka 21 kilometer, havde hun nemlig besluttet sig for lige at smide et maraton oven i hatten. Det betød, at hun 42,5 kilometer senere kunne fejre både at have gennemført sit halvmaraton nummer 100 og sit maraton nummer 100.

- Jeg gør det for løbefællesskabet og for følelsen af at besejre mig selv. Det er kæmpestort. Jeg er helt vild træt, helt vildt glad og helt vildt stolt, fortæller Sille Ehlert.

Sille Ehlert begyndte først at løbe i 2015, men nu har hun allerede gennemført 100 styks af både halvmaraton og maraton. Det var derfor en stolt mor, der mødte hende på målstregen.

- Jeg har fulgt hende hele vejen, og jeg synes, det er rigtig flot. Hun har altid gået for at konkurrere, så jeg tænker også, hun går efter at komme på verdensranglisten, siger Birthe Nielsen, der er mor til Sille Ehlert.

Verdensranglisten er en liste for løbere med mere end 300 maratonløb på cv´et. Der er derfor stadig et stykke vej for Sille Ehlert, men hun er da også langt fra færdig med løb. Hun har nemlig allerede nye mål i horisonten.

- Selvom jeg har gjort det 100 gange, så kan jeg stadig blive i tvivl, om jeg kan. Jeg bliver ved, men på et eller andet tidspunkt rammer jeg nok muren, men jeg leder stadig, fortæller Sille Ehlert.

Sille Ehlert skal næste weekend deltage i 24-timers løbet i Viborg.

3:54
Sille Ehlert Nielsen begyndte først at løbe i 2015, men nu har hun allerede gennemført 100 maratoner.