Statsministeren sang og svarede på spørgsmål: - Jeg er nu ret sikker på, at folk vil reflektere

Lars Løkke Rasmussen brugte stemmen til at svare på spørgsmål og til at synge, da han torsdag var til møde i Vestjylland.

0:44
Lars Løkke Rasmussen (V) svarede på spørgsmål, efter han havde sunget.
Foto: TV MIDTVEST

Torsdag aften var 350 midt- og vestjyske vælgere samlet til fællessang med toppen af Venstre. Her var statsministeren også mødt op for at svare på spørgsmål.

Et af de emner, der blev stillet spørgsmål omkring, var Venstres resultater i de seneste meningsmålinger, der viser, at partiet går tilbage i Vestjyllands Storkreds.

Og til det svarede Lars Løkke Rasmussen således:

- Jeg er nu ret sikker på, at folk vil reflektere. Det er en af grundene til, at vi har en lang valgkamp. De kan tænke sig lidt om, hvor de lægger deres stemmer. Er det nogen, der bliver brugt til noget? Eller ender de i ingenting? Jeg er relativt fortrøstningsfuld, sagde han efter mødet.

En af de personer, der stillede spørgsmål til de fremmødte Venstre-politikere, var efterkommer af den tidligere statsminister Jens Christian Christensen, der sad på posten fra 1905 til 1908.

- Det var også et møde, hvor IC Christensens (Jens Christian Christensen, red.) barnebarn eller tipoldebarn rejste sig op og sagde, at hun var lidt i tvivl om Venstre denne gang. Så fik hun nogle svar, sagde statsministeren.

Meningsmåling lavet af Megafon den 16. maj 2019.
Meningsmåling lavet af Megafon den 16. maj 2019.
Foto: Grafik / TV MIDTVEST

Sangstemmen blev brugt

Det var dog ikke kun spørgsmål, Lars Løkke Rasmussen (V) svarede på til mødet på på Lønborggaard ved Tarm. Sangstemmen blev også brugt.

For hver gang, der blev stillet et spørgsmål fra vælgerne til Lars Løkke Rasmussen, Kristian Jensen eller Kenneth Mikkelsen, som også var mødt op til mødet, skulle der også synges en sang.

- I aften var stemningen jo fantastisk. Vi sang fra højskolesangbogen og fik snakket om nogle grundlæggende Venstreværdier som frihed og fællesskab, sagde Lars Løkke Rasmussen om stemningen ved mødet.