JBS: Vi kender ikke til nogen retssag

Herning-giganten JBS trækkes i retten i USA for deres brug af 'CR7' som varemærke. Det skriver flere udenlandske medier. JBS selv kender intet til sagen.

cristiano_jbs.jpg

En amerikansk tøjskaber giver ikke op uden kamp, og Herning-virksomheden JBS kan derfor nu se frem til en retssag i USA. Sådan skriver flere medier i dag.

I følge dem skulle den amerikansk tøjskaber, Christopher Renzi, kræve, at det danske undertøjsfirma JBS og Cristiano Ronaldo ophører med at benytte CR7 som varemærke.

Kender ikke til søgsmål

Den nyhed kommer dog bag på JBS' direktør Michael Alstrup.

- Jeg kender ikke til noget søgsmål. Vi har hele tiden haft en god dialog om rettighederne til varemærket, og jeg ved, at vores advokater sammen med Cristiano Ronaldos advokater har endnu et møde med Christopher Renzis advokater i eftermiddag, forklarer han.

I følge Michael Alstrup så har JBS ingen interesse i at skade andres eller egne varemærker, og derfor er det altid et spørgsmål om at finde en gylden middelvej og en løsning, der fungerer for alle.

Normal procedure

Aftalen mellem Cristiano Ronaldo og JBS blev indgået i januar 2013. Og siden har JBS søgt varemærkets rettigheder i hele verden. De fleste steder uden at løbe ind i nogle former for problemer.

I USA har Christopher Renzi dog brugt varemærket siden 2009, dette ønsker han at fortsætte med, og derfor skal han angiveligt have bragt sagen for de amerikanske retsmyndigheder.

JBS frygter ikke retssag

- Jeg frygter ikke, at det her ender med en retssag. Men skulle det ske, jamen så er det jo ikke værre end, at vi må bruge et andet varemærke på det amerikanske marked, forklarer Michael Alstrup.

JBS afventer den videre udvikling i sagen. Indtil videre tager de det med ophøjet ro.

- Sådan er det jo nogle gange i USA. Vi har snakket med advokaterne, og det er vist medierne i USA, der har fået balladen til at rulle, siger han.