JBS-eksport eksploderet

Hos JBS i Herning har de det seneste år oplevet en enorm vækst, der i høj grad kan tilskrives fodboldstjernen, Cristiano Ronaldo.

ronaldo.jpg

JBS har det seneste år øget omsætningen med 30 procent, mens undertøjsproducenten fra Herning nu eksporterer til hele 55 lande mod blot fem lande for et år siden.

Senest er forhandlere fra Canada, Australien og Sydkorea hoppet med på bølgen, der ifølge JBS' marketingschef, Michael Alstup, skyldes en helt særlig cocktail:

- Det er ligesom et trekløver. Det er en god virksomhed, som har 75 års erfaring i at lave rigtig gode kvaliteter og pasforme, det er en verdenskendt designer, og så er det et verdenskendt idol, forklarer han.

Idolet, der har fået JBS' salgsttal til at eksplodere, er fodboldstjernen Cristiano Ronaldo. Under navnet "CR7" har JBS det seneste år sendt Ronaldo-underbukser ud på det meste af verdensmarkedet. Derfor er samarbejdet med portugiseren langt fra ovre.

Senest har den herningensiske undertøjsgigant sendt en Ronaldo-skjorte på gaden, men det stopper langt fra der.

- Der er en del af alle fansene ude i verden, der er piger nu om dage, og derfor er vi i fuld gang med at kigge på en lille pigetrusse - en hipster, som også skal komme i CR7-konceptet, lyder det fra Michael Alstrup.

Derudover arbejder JBS på at kunne præsentere en Ronalde-undertrøje og en serie af såkaldt "homewear", der også skal produceres i Ronaldos navn.

 

Se med i vores udsendelse kl. 19:30, når vi kigger nærmere på JBS' store Ronaldo-succes, eller se det her:

1:49
Samarbejder med fodboldikonet Ronaldo kaster glimmer og guld over JBS. Nu eksporterer Herning-virksomheden til 55 lande