Jakob Poulsen: Vigtigt lokalopgør

Træthed og skader er ingen undskyldning for sløje præstationer, siger Jakob Poulsen inden lokalopgøret mod Viborg.

Landsholdsspilleren Jakob Poulsen og resten af FC Midtjylland har haft en dårlig uge med tre nederlag mod henholdsvis Napoli, Brøndby og 1. divisionsholdet FC Roskilde. Lørdag vil Jakob Poulsen have midtjyderne tilbage på sejrssporet, og det skal gå ud over den lokale ærkerival Viborg. Det siger han til klubbens hjemmeside.

- Vi har haft en rigtig sløj uge med tre nederlag, så det skal vi ud og revanchere mod Viborg, og det er selvfølgelig dejligt, at det er dem, det går ud over.

- Vi skal ikke lave så meget om, vi skal bare komme ind med lidt mere energi og vilje for at vise, at det her betyder noget for os.

- Det er vigtigt for os at vinde det her lokalopgør. De her kampe betyder utrolig meget for fansene, så det er en sejr, vi utroligt gerne vil give dem, siger Jakob Poulsen.

Tidligere i sæsonen har FC Midtjylland været dygtige til at håndtere et stramt kampprogram med både kampe i Europa League og i Superligaen.

Efter de tre seneste kampe med nederlag har det været debatteret, om trætheden var ved at melde sig hos midtjyderne, der også er blevet ramt af flere skader. Det afviser Jakob Poulsen som en forklaring på de svigtende resultater.

- Jeg synes ikke, det er træthed, der har været udslagsgivende. Vi har selvfølgelig været ramt af skader, men nu kommer der heldigvis nogle tilbage her snart. Men det skal ikke være nogen undskyldning, for vi har et fuldt ud stærkt nok hold, siger Jakob Poulsen.

Opgøret mellem danmarksmestrene og oprykkerne begynder lørdag aften klokken 20 i Herning.

/ritzau/