Ismail Yalcin sparket ud af Fælleslisten

Fælleslisten i Ikast-Brande Kommune har smidt Ismail Yalcin ud af partiet, efter han ytrede sit ønske om at blive borgmesterkandidat.

ismail_yalcin.jpg

På en ekstraordinær generalforsamling på Hotel Dalgas i Brande i går aftes blev det besluttet at ekskludere Ismail Yalcin af fælleslisten.  Omkring halvdelen af Fælleslistens 60 medlemmer var mødt op på mødet, der var planlagt med det formål at gøre en ende på Ismail Yalcins politiske karriere i partiet, skriver Herning Folkeblad.

Årsagen til Ismail Yalcins exit skyldes, at han ikke oplyste partiets bestyrelse, at han ønskede at stille op som borgmesterkandidat for Fælleslisten, så man kunne lave en fælles koordinering og udmelding til pressen. I stedet tog Ismail Yalsin sagen i egen hånd og gik direkte til pressen med sit ønske om at blive borgmesterkandidat i Ikast-Brande Kommune.

Herefter forsøgte bestyrelsen med et forsoningsmøde, hvor man drøftede Ismail Yalcins position i partiet. Yalcin fortalte ved den lejlighed, at han var ligeglad med partifællernes holdning til hans kandidatur. Derfor mente bestyrelsen, at Ismail Yalcin har handlet usolidarisk og har gjort skade på Fælleslistens image.