Ishockeyligaen åbner med Herning-triumf i sidste øjeblik

Med en scoring syv sekunder før tid åbnede Herning Blue Fox sæsonen med en 2-1-sejr ude over Sønderjyske.

Syv sekunder før tid kunne Herning Blue Føx sikre sig den første sejr i sæsonen.

Landets bedste ishockeyrække blev fredag indledt med en sejr til Herning Blue Fox i sidste øjeblik.

På udebane vandt midtjyderne med 2-1 ude over Sønderjyske.

Syv sekunder før tid afgjorde Morten Poulsen sagen for gæsterne, da han opsnappede pucken inde foran mål efter et Herning-forsøg fra distancen og sendte den i nettet.

Allerede i første periode havde Morten Poulsen gjort det til 1-0, inden Sønderjyske fik udlignet til 1-1 i anden periode ved Frederik Bjerrum.

Herning, der har vundet DM-guldet 16 gange, har ikke taget titlen de sidste syv år og hungrer efter at komme til tops.

Dårlig sæsonopvarmning

Opvarmningen til sæsonen har dog ikke været synderligt imponerende med seks nederlag i seks træningskampe.

Forrige sæsons mesterhold fra Aalborg Pirates vandt på egen is med 4-1 over Herlev Eagles.

Russiske Kirill Kabanov bragte værterne i front i slutningen af første periode, inden Mikkel Højbjerg og Anders Krogsgaard øgede til 2-0 og 3-0 i begyndelsen af tredje periode.

Herlev fik reduceret til 1-3 to minutter før tid, inden Pier-Olivier Morin scorede kampens sidste mål for Aalborg.

Rødovre Might Bulls åbnede ligaen med en hjemmesejr efter overtid på hjemmebane over Odense Bulldogs. Steffen Klarskov Nielsen afgjorde kampen med målet til 3-2 efter 2-2 i ordinær tid.