Ishockey-fans i oprør: Afgørende mål var ugyldigt

Fans af ishockeyklubben Herning Blue Fox raser over, at det afgørende mål i kampen mod Frederikshavn White Hawks blev sparket ind

0:36
Blev pucken sparket ind? Burde det afgørende mål i kampen mellem Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks have været ugyldigt? Bedøm selv
Foto: Blue Fox TV

Ishockeyklubben Herning Blue Fox er ude af dette års kamp om medaljerne.

Efter en nervepirrende kamp mod Frederikshavn White Hawks lykkedes det i sidste sekund for frederikshavneren Jeff Ulmer at score til slutresultatet 3-2, og dermed besejre herningenserne i kvartfinalen.

Men var der tale om et gyldigt mål?

Flere Blue Fox-fans raser i dag på blandt andet Facebook over, at Jeff Ulmer sparkede pucken i mål, og dermed burde det have været ugyldigt.

Martin Norman Pedersen skriver:

Man ser 110 % den faktisk bliver sparket ind. Dommeren må have lort på brillerne.

Kim Torp Jensen skriver:

Ikke flere kampe til disse dommere i dette slutspil... og næste sæson med... skandaløst...

Jesper Dejlov Andersen skriver:

Fuck en skandale! Det er så tydeligt, at den er sparket ind! Bevægelsen er der, og staven er langt fra situationen. Føj for helvede! Fatter ikke hvorfor DIU ikke henter udenlandske kræfter til i slutspillet, fordi dommerstandarden er fandme så piv elendig. Det er til at brække sig over.

Blue Fox: Vi skal have målkamera hurtigst muligt

Dommerne diskuterede længe om målet var gyldigt eller ej. De endte dog med at skønne, at selvom pucken ramte Jeff Ulmers skøjte, var der ikke tale om en sparkebevægelse.

Direktøren for Herning Blue Fox, Torben Skovsgaard, er dog uenig:

- Dem, der ved noget om det her siger, at det er et spark og dermed et mål, der skulle underkendes. Det eneste vi kan gøre er, at speede op under, at der kommer målkamera i alle haller. Det arbejder vi på sammen med unioen, da der er for mange afgørelser der beror på, hvad man tror, siger han.

Klubben vil dog ikke klage over afgørelsen:

- Det er desværre bare et dommerskøn, men vi protesterer ikke, for det ændrer ikke noget. Men forhåbentlig kan det være med til at gøre, at vi får indført målkamera snart, siger Torben Skovsgaard.

Frederikshavn-spiller: Jeg sparkede ikke

Frederikshavn-spilleren Jeff Ulmer erkender, at målet blev sat ind med skøjten, men han mener ikke, at han sparkede til pucken:

- Jeg sparkede ikke til pucken. Det var bare en reaktion. Jeg prøvede at komme i nærhed af mål, at få kroppen derind. Det var ikke sparkebevægelse, men nogle gange er man bare heldig, siger han til Nordjyske Stifttidende.

Vurder selv

Blev pucken sparket ind? Vurder selv. Blue Fox TV har optaget målet, og du kan se det i toppen af artiklen. Deltag i debatten på TV MIDTVEST's Facebookside.