Investorer redder FCM-økonomi

Investorer er parate til at lægge 15-20 mio. kr. for at få andel i spillersalg.

Johnny_Rune.jpg

FCM-formand Johnny Rune kunne søndag ånde lettet op på et pressemøde før superligakampen mellem Ulvene og bundholdet Silkeborg. Her meddelte han, at en investorgruppe redder FC Midtjylland ved at skyde 15-20 millioner kroner i klubbens betrængte pengekasse.

Kapitaltilførslen består af sponsorater på seks af klubbens spillere. Det giver investorerne procenter ved et salg. FC Midtjylland vil ikke oplyse, hvem investorerne er og hvilke spillere, de sætter penge i.

- Det betyder, at vi får ro på, så vi langsigtet kan arbejde med de planer, vi har for at tilpasse klubbens økonomi til den virkelighed, der er i dag, siger bestyrelsesformand Johnny Rune. Han oplyser, at FCM også har planer om at udvide aktiekapitalen ved at udstede nye aktier.

- På generalforsamlingen for nylig fik vi opbakning til at udvide aktiekapitalen med 20 millioner kroner. Nu må vi se, hvor meget vi vælger at udbyde, fastslår Johnny Rune.

Direktør Claus Steinlein forventer, at klubben begynder forårssæson med den trup, som klubben har i dag.- Men vi afventer, hvad transfervinduet byder på, for det kan være, at der kommer et tilbud på vores spillere, så det vil vi se positivt på, siger han.

Resultatet af superligakampen lover til gengæld ikke godt. Silkeborg slog midtjyderne 3-1, så FCM er nu en del af bundstriden.