Ingen superliga til Viborg

Efter fredagens 2-2 kamp mod Randers, må VFF slukke drømmen om Superligaen næste år.

Det begyndte ellers godt med en 2-0 føring til Viborg over Randers. Razak Pimpong lavede første mål, og Jesper Kjærulff sparkede bolden ind på et straffespark. Med en 2-0 føring ved halvlegen burde den jo være hjemme. Men Randers kom tilbage i anden halvleg, ændrede resultatet til 2-2, og slukkede dermed Viborgs superliga-drømme.

Det var kamp nummer tre i træk på hjemmebane, som VFF ikke har vundet. Og det går ikke, hvis man har superligadrømme. Holdet må nu kigge langt op til den førsteplads i divisionen, der giver adgang til ligaen. Til DR Midt & Vest erkender holdets træner da også realiteterne.

- Hvis vi havde kunnet ændre bare en eller to af vores uafgjorte kampe til en sejr, så var drømmemålet om oprykning inden for rækkevidde. Men det er det ikke nu, siger Ove Christensen.