Ingen Nøddesbo til HCM i denne omgang

HCM-fans må væbne sig med til tålmodighed. Herning-drengen Jesper Nøddesbo vender nemlig ikke hjem foreløbigt.

Nøddesbo
Foto: TV 2 Sport

Selvom den garvede landsholdsstregspiller Jesper Nøddesbo blot er tredjevalg i sin spanske klub Barcelona, har han valgt at fortsætte i klubben. Det sker til trods for, at den spanske storklub har tilbudt ham en økonomisk kompensation for at forlade klubben, men 35-årige Nøddesbo har takket nej, skriver BT.

- Jeg er endnu ikke villig til at give slip på at skulle spille med om at vinde Champions League. Om det så bliver for et år mere, eller hvad det nu gør, så sidder den drivkraft stadig i mig. Det er den primære grund til, at jeg bliver; at spille tophåndbold, siger Jesper Nøddesbo til BT.

Dermed bliver det ikke nu, Jesper Nøddesbo skifter til HC Midtjylland, som rygterne ellers har indikeret gennem foråret. Stregspilleren har fortsat to år tilbage af sin kontrakt i Barcelona, men allerede til næste år kan han vende hjem.

Der spekuleres i, at Jesper Nøddesbo vil vente endnu et år, så han kan vende hjem på den såkaldte forskerordning, hvor man kun betaler 26 procent i skat. Nøddesbo har spillet i Barcelona siden 2007, og fuldfører han denne sæson i udlandet, er han berettiget til den skattemæssige fordelagtige forskerordning. Ordningen kræver nemlig ti år i udlandet.