Ingen nedskæringer i administrationen i VFF efter nedrykning

På trods af at nedrykningen koster Viborg FF millioner, bliver der ikke skåret ned på kontorgangene i fodboldklubben.

Viborg FF
Foto: Arkiv

Efter et samlet nederlag på 3-3 til Helsingør på reglen om udebane mål måtte Viborg FF se sig degraderet fra superligastatus til 1.division. På trods af at en tur i 1.division koster et tocifret millionbeløb, kommer det ikke til at koste nogen jobbet på administrationsgangene hos Viborg FF. Klubben satser nemlig på hurtig tilbagevenden.  

- Vores ambition er at komme tilbage i Superligaen om et år, og det kræver også, at vi har en stærk organisation bag holdet. Vi har stor fokus på service og nærvær i forhold til vores sponsorer og fans, og vi ved, at vi skal arbejde endnu hårdere i 1. division i forhold til at indfri vores ambitioner og samtidig drive en sund forretning. Der venter os mange opgaver både på og udenfor banen, og derfor er jeg selvfølgelig også rigtig glad for, at vi har fået tingene til at hænge sammen således alle medarbejdere på kontoret fortsætter i klubben, siger Morten Jensen, der er direktør i Viborg FF til klubbens hjemmeside.

I Viborg FF er forberedelserne til den nye sæson i fuld gang. 

- Det er tid til at se fremad igen, og med vores organisation ved jeg, at vi har en gruppe dygtige og engagerede medarbejdere, som er klar til de opgaver, der venter os i den kommende sæson, siger Morten Jensen-

Viborg starter den nye sæson den 30. juli, hvor de grønne møder Thisted FC på udebane.