Ingen fejl i forbindelse med Ræhr-drab

Politi og psykiatri har undersøgt forløbet i en sag, der endte med drab i Ræhr.

040615Drab.jpg

Hverken politi eller psykiatri har lavet fejl i forbindelse med drabssagen fra Ræhr, hvor en 30-årig polsk mand den 23. maj i år dræbte sin 29-årige samlever og bag efter tog livet af sig selv. Det skriver nordjyske.dk.

Politiinspektør Ole Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi fortæller til nordjyske.dk, at da vagtcentralen i Holstebro fik meldingen om, at den 30-årige mand havde forladt den psykiatriske afdeling i Thisted, forsøgte vagtchefen at ringe til kvinden, men da der ikke blev svaret, blev en politipatrulje sendt af sted mod Ræhr.

Desværre kom de for sent. For da politiet nåede frem, fandt de den 29-årige kvinde dræbt i et hus i Ræhr, og samme morgen blev den 30-årige gerningsmand fundet død i en skov. Han havde begået selvmord.

Evaluering i psykiatrien

Cheflæge og vicedirektør Morten Kjølbye fra psykiatriledelsen i Region Nordjylland forklarer, at der også her er blevet holdt en evaluering.

- Vi har talt med alle de involverede læger og sygeplejesker og set på alle journaler og notater, siger han til nordjyske.dk.

Han vil ikke gå tæt på den konkrete sag, men siger, at der ikke i evalueringen er dukket noget op, som viser, at den triste udgang kunne være forhindret.

- Der gik kun kort tid efter manden havde forladt afdelingen, til politiet blev alarmeret, siger Morten Kjølbye.