Indsamling til kvæstet fodboldspiller

Basket-klub støtter fodboldspiller fra Ringkøbing, som fik milten fjernet efter voldsomt sammenstød (Foto: Henrik Olesen, Ringkøbing Fodbold).

Fodboldsspilleren Kasper Lauridsen fra Ringkøbing Fodbold får alligevel mulighed for at komme til USA, selv om han i weekenden blev alvorligt kvæstet under Ringkøbings hjemmekamp mod Vejgaard.

På grund af den alvorlige ulykke når Kasper Lauridsen ikke at komme med den på tur til USA, som han havde planlagt sammen med sine brødre.

Brødrene ville til USA for at se basketball i NBA-ligaen, og derfor har Ringkøbing Basketball Klub besluttet at starte en indsamling, så han senere kan komme af sted til USA. Klubben spiller onsdag aften mod Lemvig, og man kan så vælge at bidrage med et valgfrit beløb for hvert point, Ringkøbing scorer.

Se indsamlingen her.

På indsamlingens Facebook-side kan man blandt andet se, at FC Midtjylland har besluttet at støtte indsamlingen, fordi Kasper Lauridsen spillede ungdomsfodbold i FCM.

Den 28-årige fodboldspiller kom til skade, da han under kampen stødte sammen med gæsternes målmand (billedet). Det viste sig, at hans milt var sprængt i tre stykker, og lægerne på sygehuset i Herning havde derfor ikke andet valg end at fjerne milten.

Trods det alvorlige uheld regner Ringkøbings sportschef Jens Nielsen med, at Kasper Lauridsen kommer sig helt og også bliver i stand til at spille fodbold igen.

- Han er meget træt og afkræftet, men ellers ved godt mod, og han glæder sig selvfølgelig meget til at komme hjem. Han er stadig indlagt, men ikke længere på intensiv, og i går aftes var han for første gang oppe at gå, fortæller Jens Nielsen til tvmidtvest.dk.

Han betegner basket-klubbens indsamling som et supergodt initiativ.