Indbrudstyve kørte galt

I flugten fra et mislykket indbrud i Bremdal kørte to unge mænd onsdag morgen galt.

Omkring klokken 5 onsdag morgen forsøgte to 19 år mænd at bryde ind i Expert-butikken i Bremdal, nord for Struer. De blev dog afbrudt af et vidne, der så og hørte dem, mens de var i færd med indbruddet. De to tyve flygtede fra stedet, men under deres flugt kørte de galt.

Vil ikke have hjælp

En forbipasserende så bilen i grøften og forsøgte at hjælpe de unge mænd, men da de ikke ville have hjælp, blev han mistænksom og tilkaldte derfor politiet. Politiet kunne konstatere, at det var den samme bil, som var set ved indbrudsforsøget i Expert. De to 19-årige er nu anholdt og skal afhøres i løbet af formiddagen.

Planlagt indbrud

Pressevagten fra politiet i Holstebro fortæller, at de to tyve begge er fra Århus og tidligere er kendt for at have lavet lignende kriminalitet. Indbruddet i Experts har de da også været ude og planlægge på forhånd:

- For en lille uges tid siden så anmelderen de samme personer vise interesse for butikken, og de kom med en søforklaring på, hvorfor de var der. Derfor blev han mistænkelig, forklarer politiets pressevagt.

Begge de 19-årige kom ikke alvorligt til skade under trafikulykken.