Indbrudstyve knuste butiksruder

Tyveknægte har natten til onsdag været på spil i både Brande og Sønder Felding. Politiet håber, at vidner kan hjælpe dem på sporet af gerningsmændene.

Politi.dk logo 2_1.jpg

Tyveknægte har natten til onsdag været på spil i både Brande og Sønder Felding.

Klokken 01.28 lød den første alarm til politiet. Ejeren af Tøjeksperten på Storegade i Brande kunne konstatere, at nogen havde knust ruden ind til hans baglokale og på den måde skaffet sig adgang til butikken.

- Vi ved endnu ikke, hvor meget tyven eller tyvene er sluppet afsted med, men vi ved, at de i hvert fald er sluppet afsted med noget, fortæller vagtchef hos Midt - og Vestjyllands Politi, Karsten Henriksen.

Knuste rude med sten

Og ikke lang tid efter, så var tyveknægte igen på spil. Klokken 02.13 fik Midt - og Vestjyllands Politi nemlig nattens anden anmeldelse om indbrud.

Her havde én eller flere gerningsmænd igen knust en rude ind til en butik. Denne gang var der tale om en el-butik på Torvegade i Sønder Felding.

- Her ved vi endnu ikke, om tyvene er sluppet afsted med noget. Nu skal lokalpolitiet efterforske videre, og så håber vi, der dukker spor op, lyder det fra vagtchefen.

Kender ikke til sammenhæng

Politiet får ikke umiddelbart hjælp fra videoovervågning, så i første omgang kan politiet hverken afvise eller bekræfte, om der er sammenhæng mellem de to indbrud.

- Det er selvfølgelig noget, der er med i vores tanker, og derfor håber vi også meget, at der er vidner derude, der har set eller hørt noget i forbindelse med de to indbrud eller kender til gerningsmændene. Og dem hører vi selvfølgelig meget gerne fra, forklarer vagtchefen.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 1-1-4.