Indbrud hos TV-tvillinger

Mens tvillingerne Anders og Torben var direkte i TV, var der indbrud i deres hjem i Holstebro.

Tvillingerne Anders og Torben Petersen fra Holstebro
Tvillingerne Anders og Torben Petersen fra Holstebro
Foto: Line Morell Holm, TV MIDTVEST

Tvillingerne Anders og Torben er efterhånden kendte i hele landet efter TV-programmer både på TV2 og på TV MIDTVEST.

Torsdag aften var de med i Go' aften Danmark på TV2. Samtidig brød en eller flere tyve ind i deres hjem i Holstebro og stjal computere og masser af feriebilleder fra tvillingernes ture til Thailand.

Indbruddet blev opdaget da tvillingerne kom hjem klokken 23 efter tv-optagelser i København. Tyven eller tyvene var kommet ind ved at bryde en terrassedør op.

Det er træls at miste alt det. Det er ikke noget, vi sådan lige kan erstatte

Fredag er tvillingerne ved at få et overblik over, hvad der er blevet stjålet. Og der mangler i hvert fald en stationær computer, to bærbare, harddiske og diverse USB-stik. Men det værste er det, der var på computer og harddiske.

- Vi har umiddelbart mistet nogle af vores billeder og næsten al vores video fra Thailand, siger den ene af tvillingerne Torben Petersen til TV MIDTVEST.

Tvillingerne har flere gange besøgt Thailand, hvor deres kærester bor. Nogle af de billeder der er forsvundet stammer helt tilbage fra 2006.

- Det er træls at miste alt det. Det er ikke noget, vi sådan lige kan erstatte. Vi var ved at lægge nogle af billederne over, fortæller Torben Petersen.

Anmeldt til politiet

Egentlig skulle tvillingerne Anders og Torben have været på arbejder i dag. Men natten blev lang på grund af indbruddet. Først kom politiet forbi og så forsikringsselskabet.

Fredag bliver brugt på at få overblik over indbruddet og få repareret det der er blevet ødelagt.

- Vi ringede til arbejde og sagde, at vi var nødt til at holde fri i dag, fortæller Torben Petersen.