Ildsjælspris til morsingbo

Henrik Jensen vandt tirsdag en ildsjælspris for sit arbejde med ombygningen af havnen i Sundby Mors.

henrikjensenildsjael.jpg

Henrik Jensen vandt onsdag prisen som årets ildsjæl i Region Nordjylland for sit arbejde som initiativtager til moderniseringen af Sundby Havn.

Han er blevet valgt, fordi havnen i dag er en flot og moderne marina, der har skabt grundlag for økonomisk vækst og udvikling, og som har haft stor betydning i lokalområdet.

Det er ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, der står bag prisen, hvor der bliver udpeget en vinder i hver region. Vinderne samles i april til en landsfinale.

Ved udvælgelsen af årets ildsjæl bliver der blandt andet lagt vægt på, om man kan inspirere andre til at gøre en indsats i lokalområdet, og om man har visioner og kan se strategisk på områdets fremtid.

Vi har fulgt etableringen af havnen i Sundby Mors. Blandt andet da Henrik Jensen i 2012 havde besøg af minister Carsten Hansen.

I maj 2013 besøgte vi havnen igen, hvor de frivillige lagde sidste hånd på værket. Indslaget efterlader ingen tvivl om, at de ældre herrer arbejdede igennem.

2:02
På lørdag indvier Sundby Mors en helt ny flydehavn. Havnen har været undervejs i fire år og er blevet til ved hjælp af især frivillig arbejdskraft.