Ildsjælens flotte gestus til Mors-Thy

I mere end 25 år har Knud Emil Jensen været en del af håndbolden på Mors. Nu har sygdom tvunget ham til at stoppe - men først samler han penge ind til Mors-Thy Håndbold ved en omvendt testimonial.

140515nyKnudEmil.jpg

Når der i sportens verden arrangeres testimonials, plejer overskuddet at gå til en spiller eller leder, der forlader klubben.

Ved det håndbold-stævne, der torsdag eftermiddag løber af stablen i Nykøbing, er det lige omvendt. Her er det en af Mors-Thy Håndbolds trofaste ildsjæle - Knud Emil Jensen - der har valgt at samle penge ind til klubben.

- Klubben har gjort så meget for mig og givet mig så mange gode oplevelser. Så nu vil jeg gerne give noget tilbage, siger han til TV MIDTVEST.

57-årige Knud Emil Jensen har i over 25 år arbejdet inden for håndbolden på Mors - i NIF/FLUIF, HF Mors og Mors-Thy Håndbold. Men i 2011 blev han ramt af parkinson og har derfor måttet opgive sit arbejde i Mors-Thy Håndbold.

Kærligheden til sporten og til klubben er dog intakt. Derfor har han valgt at arrangere to opvisningskampe, og overskuddet går til Mors-Thy Håndbold som en tak for mange gode oplevelser.

- Det er en stor gestus. Han har gjort så meget for klubben, og så laver han sådan et arrangement. Det er virkelig flot, og pengene falder på et tørt sted, siger formanden for Mors-Thy Håndbold Johannes Søndergaard.

Der var omkring 500 tilskuere til den omvendte testimonial.

I vores udsendelse klokken 19.30 bringer vi et indslag fra den omvendte testimonial på Mors.

1:58
Knud Emil Jensen tager afsked med Mors-Thy Håndbold efter mere end 25 år i klubben