Ikke stor vestjysk begejstring for Riskær

imens Klaus Riskær overvejer tilbdudet om at blive Kristendemokraternes folketingskandidat i København, vender de vestjyske kristendemokrater mundvigene nedad.

KristianAA.jpg

Den flere gange bedrageridømte finansmand Klaus Riskær Pedersen har fået tilbud om at blive Kristendemokraternes spidskandidat i København. Den nyhed vækker ikke stor begejstring hos det vestjyske bagland.

- Han har jo prøvet så meget. Jeg tror ikke, han er en stabiliserende faktor indenfor partiet, siger Ib Niklassen, en trofast kernevælger igennem 43 år.

Heller ikke hos viceborgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune og Folketingskandidat Kristian Andersen, får tilbuddet til Riskær roser med på vejen.

- Med den profil Klaus Riskær har, som jeg jo kun kender fra medierne, så tænker jeg, at hans profil måske ligget lidt et andet sted, siger Kristian Andersen.

Kristian Andersen vil dog ikke afvise Riskær, hvis han oprigtigt brænder for de samme værdier som Kristendemokraterne.

- Hvis  klaus Riskær gerne vil være med til at fremme de værdier som KD står for, så synes jeg, han skal melde sig ind i partiet. Når vi nu er så tæt på et valg, tænker jeg, at det ville være det mest fornuftige, hvis han meldte sig ind i partiet og arbejde for det han gerne vil i Kristendemokraterne. Og så måske tage en overvejelse til næste folketingsvalg, siger Kristian Andersen.

Se indslag om Riskærs kandidatur i videoen.

 

 

4:07
Det vestjyske bagland hos Kristendemokraterne jubler ikke over udsigten til at få Riskær på holdet