Kritiserer bagland for børne-udtalelse: - Ikke i orden

​​​​​​​Venstres Troels Lund Poulsen retter kritik mod formanden for Venstre i Region Midtjylland, der ifølge Poulsen har udtalt sig uheldigt.

Troels Lund Poulsen (V).
Troels Lund Poulsen (V).
Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix

- Jeg må sige, at jeg er noget ked af de udtalelser, jeg så i går fra Region Midtjylland, hvor Jens Nicolai Vejlgaard sammenligner folketingsgruppen med børn. Jeg synes simpelthen ikke, det er i orden med de udtalelser.

Sådan lød kritikken fra Venstres folketingsmedlem Troels Lund Poulsen overfor TV 2 få øjeblikke inden, han sluttede sig til onsdagens gruppemøde på Christiansborg, hvor partiets situation drøftes lige nu.

Kommentaren kommer i kølvandet på tirsdagens udtalelser fra formanden for Venstre i Region Midtjylland, Jens Nicolai Vejlgaard, der mener, at der er ’brug for nogle voksne’ til at hjælpe Venstres ledelse tilbage på sporet.

- Der har været meget tumult i Venstre, og derfor er der også nødt til at være nogle voksne i lokalet, som siger: 'Kære børn, nu er vi nødt til at skal have ryddet op i hjørnerne. Det kan godt være, at tingene ikke lige skal stå, som de plejer, men det er vigtigt, at vi får ryddet op. Og vi elsker jer børn alligevel, selv om I skal rydde op,' lød det fra Jens Nicolai Vejlgaard til TV MIDTVEST tirsdag.

1:33
Her kan du høre gårsdagens interview med Jens Nicolai Vejlgaard.

Bakker Lars Løkke op

Som en af de eneste fra Venstres folketingsgruppe, gav Troels Lund Poulsen et kort interview til pressen forud for gruppemødet.

Her benyttede han sig samtidig lejligheden til at markere, hvor han står i kampen om formandsposten i Venstre.

- Ja, det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at jeg stadig bakker Lars Løkke Rasmussen 100 procent op. Lars Løkke Rasmussen er den bedste formand, Venstre kan få.

Venstres gruppemøde begyndte kort efter klokken 12.00.