Ikast FS trækker håndboldhold

Det er nu slut med top-herrehåndbold i Ikast. På grund af store, økonomiske problemer trækker Ikast FS herreholdet ud af 1. division.

180109IkastFS.jpg

For få uger siden blev hele spillertruppen fritstillet, da klubben ikke længere havde penge til at udbetale spillerne løn. Derfor er de fleste spillere forsvundet i løbet af de seneste uger, og i weekenden ku Ikast ikke stille hold til en udekamp mod Team Sydhavsøerne. Og da kun fem spillere havde meldt sig klar til torsdagens kamp mod Ålborg HK, trækker ledelsen nu holdet.

-  Det er da enormt ærgelig, af den simple grund at vi i bestyrelsen selvfølgelig helst havde set, at vi kunne fortsætte. Men vi må også erkende, at under de omstændigheder, der har været på det seneste, er det den eneste løsning, der overhovedet kan laves, siger Mads Lindegaard, formand Ikast FS Herrehåndbold

3. division

Spilleren i Ikast FS fik beskeden på et møde mandag aften. Og fremtiden tegner ikke lys for det engang så ambitiøse håndboldhold. Fremtiden står på håndbold i tredie division, landet 4. bedste række på amatørbasis.

- Hvis du spørger om der kan drives professionel håndbold i Ikast FS, så ser jeg det ikke. Vi må nok erkende, at den beliggenhed vi har og de konkurrenter vi har om erhvervslivets penge, altså FC Midtjylland fodbold og damehåndbold,  må vi nok bare erkende, at vi bliver den lille i det her spil, siger formand Mads Lindegaard fra Ikast FS.