Igen en Touborg på Christiansborg.

De næste to uger tager Karen Touborg over for Pernille Vigsø Bagge i Folketinget.

03042013_karen_touborg.jpg

Fra torsdag d. 4. april og to uger frem er det kendte SF-navn Touborg igen at finde på Christiansborg. Denne gang er det Karen Touborg, datter af Kristen Touborg, der repræsenterer SF i Folketinget. I de 14 dage er hun suppleant for Pernille Vigsø Bagge, der er blevet sygemeldt med en allergisk reaktion.

- Det glæder jeg mig rigtigt meget til at prøve. Det er en spændende tid, vi er i lige nu, hvor der skal tages mange vigtige beslutninger. Der er selvfølgelig grænser for, hvad jeg kan nå på to uger. Men jeg håber at få nogle indtryk af, hvordan det er at være folkevalgt, siger Karen Touborg.

SF-Uro bekymrer ikke

SF er inde i et historisk stort stormvejr med dårlige meningsmålinger og modvind hos vælgerne. Men den stigende uro i partiet bekymrer ikke den kommende Folketingspolitiker.

- Det er klart, der følger noget eksponering med regeringsansvaret, og det kan give noget tumult. Men jeg har indtryk af, meget af den tumult er i pressen. Så jeg glæder mig til at se, hvordan der er i virkeligheden, siger Karen Touborg.

Karen Touborg har været kandidat for SF ved de sidste to Folketingsvalg.