Ideal Combi: Morgenholdet mødt på arbejde

Mens aftenholdet på vinduesfabrikken Ideal Combi i Hurup i går aftens nedlagde arbejdet igen, så er morgenholdet tirsdag morgen mødt på arbejde.

IdealCombi_0.jpg

Mandag aften kl 18:30 foretog de 80 ansatte på aftenholdet en afstemning om, hvorvidt de skulle nedlægge arbejdet eller ej. Et kvarter efter forlod 74 mand IdealCombi.

Tirsdag morgen fortæller tillidsrepræsentant Olav Pedersen til TV MIDTVEST, at morgenholdet i modsætningen til deres kollegaer på aftenholdet altså ER mødt på arbejde.

Strejker på grund af lønnedgang

De sidste dages strejke sker på baggrund af, at ledelsen vil ændre på tillægsreglerne i forbindelse med aftenarbejde på fabrikken. Dét betyder, at en medarbejder på aftenholdet i fremtiden vil komme til at tjene ca. 100 kroner mindre om dagen.

En medarbejder, som ønsker at være anonym, fortæller til TV MIDTVEST, at medarbejderstablen er skuffede, forvirrede og frustrerede over ledelsen.

- Ledelsen lytter ikke til os. Der er ingen dialog fra deres side. De siger, vi skal være fleksible, men vi bliver ikke betalt for det, fortæller en anonym medarbejder.

Strejke ikke løsningen

Tillidsrepræsentant Olav Pedersen, synes ikke, at endnu en arbejdsnedlæggelse er den optimale løsning. Derfor glæder det ham, at kollegaerne på morgenholdet i dag er mødt på arbejde.

- Så må vi se, om de bliver ved med det. Det håber jeg, siger han til TV MIDTVEST.