Ib Poulsen trækker i land: Skilte var ikke i orden

DF’eren Ib Poulsen synes i weekenden, at skilte rettet mod Irak og Syrien var en god ide, men nu har han ændret mening.

skilt1.jpg
Foto: Limfjord Update

Først hyldede han skiltene, der var blevet hængt op ved indfaldsvejene til Thisted. På skiltene stod der ”5317 kilometer til Irak” og ”4426 kilometer til Syrien”. Skiltene skabte stor debat, hvor langt størstedelen tog afstand, mens blandt andre, såsom Daniel Carlsen, formand for Danskernes Parti hyldede ideen. Han blev bakket af Ib Poulsen (DF), der mente, at det var med til skabe debat. Nu trækker han dog i land igen.

- For mig er det ikke okay, at man hænger skilte op. Når man bruger statens ejendom til at hænge skilte op, er det ikke i orden. De kan og skal kun hænges op, hvis man har fået tilladelse til det. Det er ikke en måde, jeg ville starte en debat på. Jeg kan godt få mit budskab ud uden at bruge de metoder, siger Ib Poulsen, folketingsmedlem og viceborgmester i Thisted kommune, til Radio 24/7.

Han fastholder dog, at det er en måde, hvorpå utilfredse borgere kan sende et budskab politikkere og medborgere om, at det er en forkert beslutning at huse flygtninge i på kasernen i Thisted.

-Jeg er ikke enig i, at beredskabsstyrelsen i Thisted og Haderslev bliver fyldt op med migranter. Mit forslag er, at de skal ud i nogle flygtningelandsbyer, så man kan gøre dem klar til at blive sendt hjem, siger Ib Poulsen.