Ib Poulsen til personlig borgmester-samtale

Viceborgmester i Thisted Kommune, Ib Poulsen (DF), skal nu til en personlig samtale med borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V).

Ib Poulsen, MF, DF_0.jpg

Borgmesteren i Thisted Kommune, Lene Kjelgaard Jensen (V), har nu indkaldt viceborgmester, Ib Poulsen (DF), til en personlig samtale på borgmesterkontoret. Det sker, efter Ib Poulsen ifølge Limfjord Update har fiflet med nogle asyltal i flygtningedebatten.

- Det er klart, jeg skal have en samtale med viceborgmesteren. Det hører ikke hjemme i pressen, men jeg forventer, at alle kommunalbestyrelsens politikere kan stå til ansvar for de ting, man informerer om og bruger i sin argumentation, siger Lene Kjelgaard Jensen til Limfjord Update.

Ib Poulsen har blandt andet påstået, at beboerne på Hanstholm Asylcenter er skyld i en bølge af kriminalitet. Det afviser lokalpolitiet i Thisted dog pure.

Både Enhedslistens Jens Otto Madsen og Socialdemokraternes Ulla Vestergaard har de seneste dage kritiseret Ib Poulsen i stærke vendinger. Jens Otto Madsen kalder endda Ib Poulsen for en "løgner", der "benægter fakta og taler usandt."

Der er endnu ikke sat en dato på den personlige samtale med borgmesteren.