Ib Poulsen rystet over rejseudgifter

Forsvarskommissionen har rejst på alt for dyre billetter. Ib Poulsen fra Dansk Folkeparti er selv medlem af kommissionen, og rystet over priserne.

IbPoulsenSyncpix001.jpg

Det er kommet frem, at Folketingets Forsvarskommission har brugt over 11 mio. kroner, blandt andet på rejser på business-class og i privat-fly rundt i verden.

Ib Poulsen fra Dansk Folkeparti er selv medlem af kommissionen, og har også været med på flere af rejserne. Men han siger, at han ikke kendte priserne på de enkelte fly-billetter. Det gør han nu, og han er rystet over beløbs-størrelsen. Det samme er oppositionen, der nu kræver at Rigsrevisionen kigger på sagen.

33.000 kr. pr. person for tur til New York

En af rejserne, som Forsvarskommissionen var på, var til New York. Her fløj samtlige medlemmer pånær Ib Poulsen på business-class, og det kostede 33.000 kr. pr. person. Ib Poulsen bookede selv en billet til 3.900 kr. på økonomi-klasse, og han var fint tilfreds med komforten.

Privatfly til Dubai uden forsikring

En anden rejse kommissionen var på, foregik med privatfly til Dubai. Flyet blev aflyst på grund af sikkerhedsrisiko, og der var ingen afbestillingsforsikring. Derfor er skatte-yderne endt med at betale for turen to gange. Pris: Op imod en million kroner. Hør her Ib Poulsens kommentar til den måde at rejse på: