Ib Poulsen: Borgmester gik i ryggen på udvalgsformand

Nu går viceborgmesteren i Thisted kommune til angreb på sin borgmester, da han mener, at borgmesteren er gået bag ryggen på en udvalgsformand.

ib_poulsen001.jpg

Thisted kommune har på halvandet år skiftet Teknik- og Erhvervsdirektør ikke mindre end fem gange. I går udtrykte Kaj Kirk(DF), der er formand for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget utilfredshed med borgmester i Thisted kommune, Lene Kjelgaard(V), da han ikke følte, at han var blevet taget med på råd i forhold til direktørens fremtid. Kaj Kirk bliver nu bakket op af partifællen og viceborgmester i kommunen, Ib Poulsen, der ligeledes langer ud efter borgmesteren.

- Borgmesteren gik klokkeklart bag ryggen på Kaj Kirk, siger Ib Poulsen til Limfjord Update og fortsætter:

- Når man sidder i Strategi- & Økonomiudvalget med en personalesag må man forvente, at alle kan holde “tæt”. Det er borgmesteren, der skal informere den respektive udvalgsformand - i det her tilfælde Kaj Kirk. Den eneste i hele byrådet, der ikke vidste, at sagen var på vej inden mødet i Strategi- & Økonomiudvalget, var Kaj. Så jeg forstår udmærket, at Kaj føler sig dårligt behandlet af Lene Kjelgaard.

Stillingen som teknisk direktør i Thisted kommune har været ubesat siden november sidste år.