Hypnotisøren fra Skive

Hypnotisøren fra Skive får elever til at tro på ånder

I en nye udsendelse med Hypnotisøren fra Skive afslører han, hvordan han ved hjælp af hypnose, får det til at se ud som om, han er i kontakt med ånder.

Lasse Kvist får en hel efterskoleklasse til at tro på ånder.
Lasse Kvist får en hel efterskoleklasse til at tro på ånder.

Det er en mørk og kold novemberaften. Eleverne på Hardsyssel Efterskole er samlet, for denne aften kommer Hypnotisøren fra Skive og laver et show. Et okkult show, hvor eleverne vil komme i kontakt med ånder. Og forventningerne er høje.
Efter en kort introduktion begynder seancen. For at bevise at der er en ånd tilstede, lægger han en nøgle i hånden på Sarah Mortensen, der er elev på skolen. Hun skal holde armen strakt og med flad hånd. Der lyder et målløst gisp i lokalet, da nøglen drejer sig, uden Sarah bevæger sin hånd.

Næste skridt er at lære ånden at kende. Det gør man lettest ved hjælp af et Ouija board, også kendte som ånden i glasset. Fire elever placerer en finger på en planchet og igennem dem, kan ånden kommunikere ved at få dem til at bevæge planchetten rundt på brættet med bogstaver.

Publikum følger intenst med i showet, og så meget desto større bliver overraskelsen, da Lasse kommer med en overraskende afsløring.

- Jeg tror ikke på spøgelser. Jeg tror ikke på ånder. Jeg tror ikke på noget af det, I lige har set. Det hele er fup. Det I lige har været igennem er hypnose, siger Lasse Kvist, hypnotisør, Skive.

Her kan du se showet fra Hardsyssel Efterskole:

9:17
Hypnotisøren Lasse Kvist var vært for en okkult aften. Men aftenen fik noget af et twist.

Flere elever var skuffede, men de kunne godt forstå det, da først Lasse begyndte at forklare, hvad der egentlig skete.

- Det var vildt mærkeligt. Først troede man på det, og da han så fortalte, at det var fake, så følte man sig lidt snydt. Men jeg kunne godt forstå det, da han gav forklaringen, sagde Caroline Mejlhede, elever på Hardsyssel Efterskole.

I den seneste udsendelse med Hypnotisøren fra Skive, giver han forklaringen på, hvad der egentlig sker, og hvad han gør for at skabe illusionen af, at der er en ånd tilstede. Og han har en helt bestemt pointe med det.

- Jeg er ikke arrogant nok til at sige, at der ikke findes folk, der kan det her i virkeligheden. Men jeg er arrogant nok til, at sige, at der findes nogle, der gør, ligesom jeg gjorde for at snyde, siger Lasse Kvist.

TV MIDTVEST arrangerer nu et nyt liveshow, hvor anden halvdel af showet kommer til at stå i det okkultes tegn - altså en opfølgning og uddybning af den seneste udsendelse. Og bare rolig. Det bliver et helt andet show, end det vi har taget udgangspunkt i indtil nu. Det eneste, de har tilfældes, er, at det ikke er rigtige ånder, der bliver kontaktet.

Men udover det okkulte twist, bliver første halvdel en forlængelse af det første liveshow. – Vi har blandt andet inviteret Skeptiker-Keld, Chili pigen og Michael, der troede, han hed Connie med igen.

Billetterne kan købes her: https://billet.tvmidtvest.dk/events/38694-Nyt_Liveshow_med_Hypnotisoeren_fra_Skive/

Se den seneste udsendelse med Hypnotisøren fra Skive her:

28:17
Hypnotisøren fra Skive kommer i kontakt med både ånder og spøgelser. - Eller nej, han får det bare til at se sådan ud. Han bruger hypnose til, at få det til at se ud som om, der er ånder tilstede. Men det hele er fup.