Hyldest til unge på erhvervsuddannelser - Sara vinder Årets Elev

Sara Nielsen fra SuperBrugsen i Hammerum har vundet HK MidtVests titel som Årets Elev.

Årets Elev
Foto: Ragnhild Aleksandra Dam, TV MIDTVEST

HK MidtVest har i dag kåret Årets Elev 2018 i Midt- og Vestjylland. Det er tredje gang, at kåringen finder sted, og i år tilfaldt prisen Sara Nielsen, der er salgselev i SuperBrugsen Hammerum. 

Det var derfor også en noget overvældet Sara, der i morges blev overrasket af sine kollegaer, da hun mødte ind på arbejde. 

- Det er meget smigrende for mig, og det er virkelig svært for mig. Jeg er heldig, at jeg har så god en arbejdsplads, som jeg har. Vi er en lille familie, og vi har det godt med hinanden, så det er også det, der har gjort det, fortalte Sara Nielsen. 

For at bliver kåret til årets elev kræver det, at der er en af dine kollegaer, der vælger at nominere dig til prisen. Dernæst tager en jury stilling til, hvem der skal kåres som Årets Elev i Midt- og Vestjylland.

Prisen blev oprettet for at værdsætte de unge mennesker, der vælger at tage en erhvervsuddannelse. I Saras tilfælde var det SuperBrugsens oplæringsansvarlige, Maja Jensen, der havde valgt at indstille hende til prisen. 

- Jeg synes, jeg skyldte Sara et skulderklap. Jeg er stolt og glad for, at hun har fået den her titel med i bagagen, fortalte Maja Jensen.

Sara Nielsen blev udvalgt af juryen ud af 12 nominerede.