Dramatik i 1. division: Hvem rykker op i Superligaen?

Her kan du få et overblik over de forskellige scenarier i 1. division forud for sidste spillerunde, hvor Silkeborg IF og Viborg FF begge har mulighed for at rykke direkte op i Superligaen.

Silkeborg ligger lige nu bedst placeret i kampen om den direkte oprykning til Superligaen, men alt kan fortsat ske forud for sidste spillerunde i 1. division.
Silkeborg ligger lige nu bedst placeret i kampen om den direkte oprykning til Superligaen, men alt kan fortsat ske forud for sidste spillerunde i 1. division.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Når der lørdag klokken 13.45 sættes gang i sidste spillerunde i 1. division, er det med alt på spil for de to midtjyske tophold fra Silkeborg IF og Viborg FF, der duellerer om den direkte oprykningsplads til Superligaen.

Tabellen i landets næstbedste række har sæsonen igennem været utrolig tæt, og derfor er der helt til det sidste blot et enkelt point mellem Silkeborg IF på førstepladsen og Viborg FF på andenpladsen.

Silkeborg IF får besøg af Nykøbing FC, mens Viborg FF, ligeledes på hjemmebane, møder Fremad Amager.

Nummer et rykker direkte op i Superligaen, nummer to skal spille playoffkampe mod Superligaklubben Hobro, mens nummer tre skal møde Vendsyssel i to playoffkampe om de sidste pladser i Superligaen.

Herunder kan du se det samlede overblik over de forskellige scenarier i den tætte 1. division.

Sidste spillerunde i 1. division (Kickoff klokken 13.45)

  • Silkeborg IF – Nykøbing FC
  • Viborg FF – Fremad Amager
  • Næstved BK – Thisted FC
  • FC Fredericia – Hvidovre
  • FC Helsingør – Lyngby
  • HB Køge – FC Roskilde
2:34
Lørdag bliver det afgjort om det bliver Silkeborg IF eller Viborg FF der rykker direkte op i Superligaen. Og der er lagt op til en gyser.