Hvad er Grækenlands nationalret? Far-jokes går viralt

TV MIDTVEST har samlet midt- og vestjyske far-jokes. De vandede far vittigheder er gået viralt.

Video med vandede vestjyske vittigheder går viralt.
Video med vandede vestjyske vittigheder går viralt.
Foto: Richard Gaarn Svendsen TV MIDTVES

TV MIDTVESTs et minut og syv sekunder lange video med vandede vittigheder er gået viralt. Videoen skal bruges til et såkaldt humorbattle på Folkemødet på Bornholm senere på sommeren.  

- Det er manne mennesker, også i vor kreds', siger manden der har indtalt vittighederne, Bent Bro, som til daglig slår sine folder i Thyborøn-orkestret Tørfisk. 

I april satte TV MIDTVEST jagten ind på at finde landsdelens bedste vittigheder. På Facebook kvitterede næsten 600 vittige midt- og vestjyder med vandede vitser og sjove kommentarer. De bedste og mest platte af vittighederne blev indtalt af Bent Bro. Videoen er nu set af 750.000 mennesker.  

Se de vandede vittigheder herunder:

1:07
 
Foto: Mass Lisby, TV MIDTVEST

Komikeren Frederik Rosgaard har også set videoen med de vandede vittigheder. Han har et bud på, hvorfor de platte far-jokes stadigvæk lever i bedste velgående. 

- Det er nok mere personen, der fortæller far-joken, der er sjov. Fordi de leverer den med så meget entusiasme. Så der er sådan et rigtig godt skel mellem, hvor godt deres materiale er, og hvor meget de selv tror på det, siger Frederik Rosgaard.

I anledning af Fars Dag, tog vi vittighederne med ud. Se resultatet her:

2:35
En video med far-jokes indsendt til TV MIDTVEST af seerne har fået over 480.000 visninger på Facebook.