Husspektakler udløste stort politiopbud

En anmeldelse om vold og mulig våbenbesiddelse fik politiet til at møde talstærkt op på en adresse i Nørre Bork-området i nat.

Tre-fire patruljer rykkede i nat ved 03-tiden ud til husspektakler i Nørre Bork-området. Alarmen gik på vold af farlig karakter og mulig våbenbesiddelse.

En 30-årig kvinde var ifølge anmeldelsen blevet udsat for vold af sin 37-årige kæreste, og derfor havde hun kontaktet sin eks-kæreste, som herefter alarmerede politiet.

Det oplyser vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi, til TV MIDTVEST.

Kvælertag og trusler med kniv
Ifølge kvinden havde kæresten blandt andet taget kvælertag på hende. Han havde truet med en kniv og havde muligvis også andre våben i huset. Derfor mødte politiet talstærkt op.

I hvert fald den 37-årige viste sig at være stærkt beruset, men han gjorde ingen modstand, da politiet ankom.

Han var heller ikke i besiddelse af våben, men han havde en kniv, som han forklarede at han havde taget frem, idet kvindens eks-kæreste var mødt op med et baseballbat.

Lægeundersøgelse underbygger ikke kvælningsforsøg
Kvinden er i dag blevet undersøgt af en læge, men der var ikke noget, der understøttede hendes anklager om forsøg på kvælning, forklarer Jens Claumarch.

Til gengæld var der knust flere ruder i kærestens hus og også i kvindens egen bil. Det er ifølge den 37-årige kvindens eget værk.

På grund af modstridende forklaringer i sagen og mangel på beviser har politiet valgt ikke at fremstille den 37-årige i grundlovsforhør.