Hushandlen blomstrer i Hvide Sande

Ejendomsmæglerne i Hvide Sande sover roligere end deres kolleger.

HvideSande.jpg

Hvide Sande trodser alle statistikker om et boligmarked i krise. I forhold til oktober sidste år er der nemlig på nuværende tidspunkt solgt dobbelt så mange huse. 27 underskrifter er der blevet sat på salgspapirerne i forhold til 13 handler i oktober 2010.

Der er især to gode grunde til, at hushandlen går godt. Den ene er prisen. Det mener blandt andre Krista Rosendahl, der netop har købt hus i byen.

- Det her var et rigtigt fint tilbud, jeg fik. Hvis man skulle ud og låne mange millioner, ville jeg også have mine bekymringer - og man skal også have med i sine overvejelser, hvor sikker man er i sit job. Men jeg var ret hurtig til at tage min beslutning, for ellers var der bare nogle andre, der havde købt det, lyder det fra pædagog Krista Rosendahl, der bor i Hvide Sande med sine tre børn.

- Jeg tror ikke, vi gør noget anderledes i forhold til andre. Jeg tror bare, at vi har et marked, hvor vi har nogle fornuftige priser på vores helårshuse, lyder forklaringen fra statsautoriseret ejendomsmægler Gitte Timmer fra EDC Hvide Sande. En almindelig bolig kan erhverves for cirka en million kroner.

Havudsigt fra første parket

Den anden grund til successen i Hvide Sande er beliggenheden, mener både ejendomsmægler og huskøber.

- Og så har vi jo alt hvad hjertet kan begære af skoler, vi få snart en ny børnehave, vi har utroligt mange aktiviteter, og vi er gode til at trække initiativrige mennesker hertil, uddyber Gitte Timmer.