Hurtigt kup i tøjforretning

Indbrud hos Mister O i Holstebro og forsøg på indbrud i Skjern - politiet mener at kunne genkende to gamle kendinge ud fra signalementet.

140312_2Mister_O.jpg

Det tog kun ganske få minutter, da der natten til onsdag var indbrud i tøjforretningen Mister O på gågaden i Holstebro.

Alarmen gik klokken 03.49 - to mænd knuste en rude til butikken og forsynede sig med omkring 80 par bukser, nogle skjorter og kasseapparatet med et par tusinde kroner, hvorefter de kørte væk i en mørk VW Passat stationcar.

Politiet fandt ved butikken en løs nummerplade - DW 52 402 - som er meldt stjålet. Samme nummer blev klokken 03.16 set på en Mazda 6 stationcar, da der blev forsøgt indbrud i Mister-forretningen i Jernbanegade i Skjern.

Lokalpolitiet i Holstebro tror dog ikke, at det var de samme gerningsmænd, der både var på spil i Holstebro og Skjern. Derimod var der formentlig tale om et forsøg på at slå til to steder på næsten samme tid.

Gamle kendinge passer til signalementet

Politiet har en formodning om, hvem tyvene fra Holstebro kan være. To af ordensmagtens gamle kendinge passer i hvert fald til signalementet, og det vil politiet nu arbejde videre med.

Den ene af tyvene fra Holstebro var 25-35 år, 185-190 centimeter, lys i huden og almindeligt bygget. Den anden var 15-20 år, cirka 165 centimeter, lys i huden og spinkel.