Hurtigt farvel til stortalent

Randers lejer Alexander Juel Andersen i Viborg - til gengæld lejer Viborg Ricki Olsen i Randers.

Stortalentet Alexander Juel Andersen har  spillet sin sidste kamp for Viborg FF i fodboldens 1. division.

Den unge forsvarsspiller har fra næste sæson skrevet kontrakt med AC Horsens, og nu har Viborg så besluttet at leje ham ud til Randers i resten af foråret.

Lynskiftet hænger sammen med, at Viborg har lavet en lejeaftale med Randers-spilleren Ricki Olsen.

- Hvis Randers FC skulle afgive Ricki Olsen til os, var det vigtigt for dem, at de fik en erstatningsspiller ind til deres forsvarskæde. Og set i lyset af, at Alexander har understreget kontrakt med AC Horsens fra 1. juli 2011 og dermed kun var tilknyttet os i en kort periode endnu, var vores vurdering, at det var en god løsning for alle parter, siger Viborg-direktør Morten Jensen.

- Sådan er fodbold

Alexander Juel Andersen erkender i en pressemeddelse fra VFF, at det ikke lå i kortene, at han skulle en tur til Randers, før han skifter til Horsens.

- Men sådan er fodbold, indimellem går det meget stærkt. Nu får jeg så muligheden for at træne med et superligahold allerede her i foråret, siger han.

Ricky Olsen er 22 år og har spillet i Randers siden sommeren 2008. Den offensive midtbanespiller, der i øvrigt er søn af tidligere OB-træner Lars Olsen, har haft svært ved at blive fast mand på Randers-holdet.  

Viborg har i øvrigt også lejet den 23-årige venstre back Timmi Johannsen i OB for resten af foråret.