Hurtig fløj drømmer om Bundesligaen

Patrick Wiesmach, der i oktober meddelte, at han forlader Team Tvis Holstebro, har endnu ikke fundet en ny klub. - Der er god tid, siger han.

Han er en af de mest scorende spillere i Boxer Herreligaen i håndbold. Han er med i Danmarks bruttotrup på 28 spillere til EM i Polen i januar. Og så er han klar til at skifte klub næste sommer, når hans kontrakt med Team Tvis Holstebro udløber.
    
Navnet er Patrick Wiesmach, der med 86 mål har været med til at sende Team Tvis op på førstepladsen i ligaen.
    
I oktober meddelte højrefløjen, at han vil forlade den vestjyske klub næste sommer. Men hvor vil han gerne hen? Tyskland er et godt bud.
    
- Det er ingen hemmelighed, at det vil være drømmescenariet at komme derned, siger Patrick Wiesmach.
    
- Det er den bedste liga med mere eller mindre de bedste spillere i verden, der er samlet og spiller nogle fede kampe i fyldte haller. Det ville være en fed oplevelse.
    
- Omvendt er der mange gode hold i andre lande, så jeg vil ikke lægge mig fast på, at det kun skal være det.
    
- Men på stående fod er det nok det, der er førsteprioriteten, siger fløjspilleren.
    
Patrick Wiesmach har spillet en del kampe, siden hans beslutning om at forlade Team Tvis Holstebro blev meldt ud for halvanden måned siden.
    
Det skete, uden at han havde lavet en aftale med en anden klub.
    
- Sæsonen er stadig forholdsvis ung, og de fleste begynder først efter en slutrunde at finde ud af, hvor de ender henne. Jeg føler, at der er god tid, og jeg stresser ikke over, at jeg ikke ved noget endnu.

- Men det fylder ikke, som jeg ellers havde regnet lidt med. Det skyldes nok også, at det i al beskedenhed er gået ganske fint for mig

- Jo tættere, man kommer på det, desto mere vil man have det i baghovedet, at man ikke skal blive skadet. For så stiller man sig i en svagere position, når man skal forhandle kontrakt.
    
- Men det fylder ikke, som jeg ellers havde regnet lidt med. Det skyldes nok også, at det i al beskedenhed er gået ganske fint for mig, siger Patrick Wiesmach.
    
Team Tvis Holstebro, der har vundet syv ligakampe på stribe, fører Boxer Herreligaen med 22 point for 15 kampe.
    
Onsdag aften skal topholdet møde Nordsjælland Håndbold på udebane.
    
Team Tvis er desuden nået frem til Final 4-stævnet i pokalturneringen, og på europæisk plan er holdet gået videre til gruppespillet i EHF Cuppen.
    
/ritzau/