Humor-hit skal bruges på Folkemøde: Du er inviteret med

Alle otte TV 2 Regioner er gået sammen med netmediet Altinget om at lave tre sjove og kloge dage på demokratiets årlige festival.

Hvis du skal til årets Folkemøde på Bornholm mellem den 14. og 16. juni, så skal du overveje at svinge forbi Folkescenen foran Grønbechs Hotel i Allingehavn.

Og hvis du ikke skal, kan du følge med her på siden i løbet af de næste dage.

Det bliver nemlig sjovt. I bogstavelig forstand. Regionerne har gennem hele foråret indsamlet landsdelenes bedste jokes, der skal bruges i et stort Joke Battle spil, som man kan hygge sig med ved bordene på Bornholm mellem samtalerne på scenen.

Man kan også vælge at få vittighederne læst op med den dialekt, der er i det område, de er samlet ind i.

I det midt- og vestjyske udmøntede det sig i et viralt humor-hit indtalt af Tørfisk-forsanger Bent Bro. Videoen, som er blevet vist mere end 750.000 gange på Facebook, kan du se øverst i artiklen.

- Vi skal have det sjovt, og vi skal grine sammen. Vi har en perlerække af kendte og kloge mennesker, der har sagt ja til at dyste på regionale jokes og gøre os klogere på, hvordan de bruger humor og positiv tænkning til at skabe succes i deres liv, siger TV 2 Lorrys Nanna Holst, der er vært på Folkescenen.

I løbet af Folkemødet vil Nanna Holst have samtaler med interessante gæster fra hele landet. Gæsterne gør sig gældende i alt fra politik til iværksætteri.

Regionernes program på Folkemødet 2018