Hovedaktionær revser Viborg HK

Der har været drevet forretning som de blinde slås, siger den nye hovedaktionær i Viborg HK.

Den nye stærke mand i Viborg HK, hovedaktionær Steen Petersen, retter nu en usædvanlig hård kritik af den måde, håndboldklubben er blevet drevet på de senere år.

- Der har i al for lang tid været en "falden på halen" i byen for VHK-projektet. Projektet har jo vist sig i høj grad at indeholde varm luft. Sandheden er, at der er drevet forretning som de blinde slås, siger Steen Petersen i et stort interview med Viborg Stifts Folkeblad.

Steen Petersen, der nu ejer 21 procent af aktierne i VHK, er rystet over, at ledelsen har "brændt cirka 50 millioner kroner af, før der for alvor var nogen, som greb ind".

Hovedaktionæren, der også har været aktiv i fodboldklubben Viborg FF, kræver i avisen langt bedre styr på tingene. Han siger samtidig, at klubben for fem år siden burde have satset på herrehåndbold fremfor kvindehåndbold.

- Men nu er løbet foreløbigt kørt, og der er ikke andre muligheder end at bakke op om beslutningen om at satse på damehåndbold og neddrosle herrehåndbold, selv om det grundlæggende strider imod al sund fornuft, siger Steen Petersen.