Hotel Vedersø Klit solgt på tvang

Torsdag var en stor del af det hedengangne Hotel Vedersø Klit på tvangsauktion ved Retten i Herning. Grundejerforeningen var spændt på udfaldet.

Det gamle Hotel Vedersø Klit har i flere år stået tomt og ubenyttet hen. I dag skulle en stor del af hotellet på tvangsauktion. En dag der med spænding var set frem til af grundejerforeningen.

- Vi har forsøgt at alliere os med en af de største panthaver i hotellet. Han har jo et vidst frirum til at byde, fordi han allerede har rigtig meget pant i ferielejlighederne, fortæller formanden for Grundejerforeningen Vedersø Klit, Jens Peter Vernersen.

Mange lejligheder på tvang

I alt skulle 51 ud af 87 lejligheder på auktion. Siden 1998 har det gamle hotel haft flere forskellige ejere, som til slut endte med en konkurs i 2006. Siden 2010 har hotellet stået tomt. Prisen på de mange lejligheder kom op på 3,8 millioner i budrunden i Retten. Inklusive salær og ejendomsskatter endte totalprisen på 5,5 millioner. Køberen var Kim Jørgensen fra Viborg, der nu vil gå i dialog med grundejerforeningen.

- Vi skal fortsætter dialogen, og vores forventning er selvfølgelig kommer i drift på en eller anden måde, siger Jens Peter Vernersen.

Kim Jørgensen, der købte hotellet, ønskede ikke at give interview til TV MIDTVEST i dag.

Se her indslag om dagens auktion:

 

 

01:58 Luk video