Hotel Eyde er igen bedst i Skandinavien

Hotel Eyde i Herning har for andet år i træk snuppet førstepladsen blandt 133 skandinaviske hoteller.

Hotel Eyde

Sidste år blev Hotel Eyde i Herning kåret som det bedste blandt 133 skandinaviske Best Western-hoteller, og nu har de så gjort det igen.

For andet år i træk har hotellet fået førstepladsen i kædens interne målinger på fysiske rammer og gæstetilfredshed. Det skriver Herning Folkeblad.

- Det giver jo en følelse af glæde og stolthed over de fantastiske medarbejdere, vi har her. Det er selvfølgelig en helhed, men vi ville jo ikke ligge der, hvis vi ikke havde dem. Det giver også en følelse af, at det er næsten for fantastisk, at det kan lade sig gøre, siger økonomichef Agnetha Nielsen til avisen.

Økonomichefen vurderer, at Hotel Eyde blandt andet bliver belønnet for renovering af hotellet samt for høj prioritering af at lære medarbejderne at yde god service.

Hvert hotel har et system, hvor gæsterne kan vurdere deres tilfredshed med alt fra service og rengøring til mad i restauranten. De vurderinger bliver lagt sammen med bedømmelserne, som bliver givet af Tripadvisor, booking.com og hotels.com. Desuden har Best Western-kæden en kvalitetsafdeling, som bedømmer de 133 skandinaviske hoteller efter en række kriterier.

- Vi ved, der er mange, der ånder os i nakken. Men vi vil holde fast i, at vi hele tiden skal udvikle os, siger Agnetha Nielsen.

Efter opkøb af hotelkæden Sweden Hotels er Best Western-kæden for nylig vokset til 180 hoteller. 

Hotel Eyde bliver drevet af Lone Nissen, Agnetha Nielsen, Jimmi Nielsen og Jacob Nielsen.