Hørlyk stopper i Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold skal fra næste sæson have en ny cheftræner.

19Ringkobing.Consolidated.01.jpg

Ringkøbing Håndbold og cheftræner Thomas Hørlyk stopper samarbejdet, der udløber pr. 1. juli 2011, og det kommer som lidt af et chok for træneren.

- Jeg ved, det er en del af gamet, og beslutningen er helt i orden. Det kom dog noget bag på mig, fordi bestyrelsen for blot en uge siden sagde til mig, at de ville forlænge aftalen. Så jeg kan da godt undre mig lidt over, hvad der så er sket i den forgangne uge, siger Thomas Hørlyk til TV/MIDT-VEST.

Der er ikke tale om en fyring, men det er klubben der gerne vil have en ny træner, da den sportslige udvikling ikke er gået så hurtig som ønsket.

- Jeg har været en del af et spændende projekt i tre år nu. Et projekt som jeg er stolt af og som jeg gerne ville have gjort færdigt, derfor har jeg det noget blandet lige nu. Det vigtige for mig er, at spillerne har været- og er glade for at have mig som træner, siger Thomas Hørlyk, der har nydt- og nyder sin tid i Ringkøbing Håndbold.

Thomas Hørlyk står ikke med et nyt job på hånden, men overvejer, om han skal fortsætte som håndboldtræner, eller gå tilbage til undervisningsverdenen, eller begynde inden for HR.