Hoppede du på vores aprilsnar?

Hoppede du på vores aprilsnar?

Onsdag den 1. april bragte vi på TV MIDTVEST en historie, der var lidt for god til at være sand. Alligevel var der flere midt- og vestjyder, der sprang i med begge ben.

En ny IT-gigant har meldt sin ankomst i Viborg. Denne gang er det Google der har besluttet, at Viborg skal være hjemsted for flere af deres europæiske servere.

Private kan helt ekstraordinært få del i overskudsvarmen fra de mange servere, hvis de udlejer et skur eller et værksted til Google, hvor en af de mange servere kan opbevares.

Den nyhed kunne du i går både se i vores nyhedsudsendelse kl. 19:30 og læse her på siden. Det var der en del midt- og vestjyder, der gjorde - og flere var rigtig glade for meldingen. Så glade, at de kontaktede en fiktiv e-mailadresse og ansøgte om at blive en del af det nye projekt.

Primært var det viborgensere, der blev glade for idéen om at få del i overskudsvarmen fra Google's severe. Men faktisk har der været interesse helt fra Thisted til Ringkøbing. I alt har vi på TV MIDTVEST modtaget mails fra 52 interesserede midt- og vestjyder.

I dag må vi desværre meddele, at historien er en aprilsnar, og at Google derfor (ifølge vores oplysninger) ikke er på vej til Viborg.

Vi har i dag talt med et par af de skuffede viborgensere, der dog tog joken med et smil.

Se aprilsnar-indslaget her på siden - og følg med kl. 19:30, når vi i stedet for overskudsvarme overleverer påskeæg til de viborgensere, vi i dag mødte.

03:05 Luk video

Her kan du se, hvordan en Google-server bliver byttet med et påskeæg

00:36 Luk video