Hoppede du på vores aprilsnar?

Onsdag den 1. april bragte vi på TV MIDTVEST en historie, der var lidt for god til at være sand. Alligevel var der flere midt- og vestjyder, der sprang i med begge ben.

Server.jpg

En ny IT-gigant har meldt sin ankomst i Viborg. Denne gang er det Google der har besluttet, at Viborg skal være hjemsted for flere af deres europæiske servere.

Private kan helt ekstraordinært få del i overskudsvarmen fra de mange servere, hvis de udlejer et skur eller et værksted til Google, hvor en af de mange servere kan opbevares.

Den nyhed kunne du i går både se i vores nyhedsudsendelse kl. 19:30 og læse her på siden. Det var der en del midt- og vestjyder, der gjorde - og flere var rigtig glade for meldingen. Så glade, at de kontaktede en fiktiv e-mailadresse og ansøgte om at blive en del af det nye projekt.

Primært var det viborgensere, der blev glade for idéen om at få del i overskudsvarmen fra Google's severe. Men faktisk har der været interesse helt fra Thisted til Ringkøbing. I alt har vi på TV MIDTVEST modtaget mails fra 52 interesserede midt- og vestjyder.

I dag må vi desværre meddele, at historien er en aprilsnar, og at Google derfor (ifølge vores oplysninger) ikke er på vej til Viborg.

Vi har i dag talt med et par af de skuffede viborgensere, der dog tog joken med et smil.

Se aprilsnar-indslaget her på siden - og følg med kl. 19:30, når vi i stedet for overskudsvarme overleverer påskeæg til de viborgensere, vi i dag mødte.

3:05
Google har meldt sin ankomst i Viborg, og der er mulighed for at tjene gode penge for Viborggenserne.

Her kan du se, hvordan en Google-server bliver byttet med et påskeæg

0:36