Holstebro-virksomhed ind i dansk cykelsport

Riwal Ceramicspeed Cycling Team bliver snart en realitet.

Riwal Ceramicspeed Cycling Team bliver cykelholdets nye navn.
Riwal Ceramicspeed Cycling Team bliver cykelholdets nye navn.
Foto: Riwal Ceramicspeed Cycling Team

De har i flere år været kendt for at levere high-end produkter til cykelsporten, men nu tager Ceramicspeed fra Holstebro springet til at engagere sig økonomisk i dansk cykelsport.

Fra næste sæson bliver gazellevirksomheden fra Holstebro co-sponsor for et af Danmarks bedste cykelhold, der kommer til at hedde Riwal Ceramicspeed Cycling Team. Herningdrengen Michael Blaudzun er sportsdirektør for holdet, og han glæder sig til at få Ceramicspeed på trøjen og ikke mindst som en del af holdets cykler:

- Ceramicspeed er dybt professionelt highend udstyr, der giver os muligheden for at få de sidste watt klemt ud af vores cykler, og samtidig kan vi give virksomheden feedback på deres produkter. Det bliver et givende samarbejde for begge parter, siger Michael Blaudzun til TV MIDTVEST.

Riwal Ceramicspeed Cycling Team cykler lige nu på continental-niveau, men arbejder frem mod at tage skridtet op til cykelsportens næstbedste niveau, der hedder pro-continental. Ceramicspeeds produkter bruges i forvejen af en del af verdens bedste cykelhold.

Ceramicspeed er kendt for at levere high-end produkter til cykelsporten.
Ceramicspeed er kendt for at levere high-end produkter til cykelsporten.
Foto: Ceramicspeed