Holstebro forlænger kontrakt med profil: - TTH har mit hjerte

I april tog Mathilde Hylleberg en pause fra håndbold grundet et hårdt program. Nu har hun valgt at forlænge med TTH Holstebro.

20-årige Mathilde Hylleberg forlænger med TTH Holstebro (arkivbillede).
20-årige Mathilde Hylleberg forlænger med TTH Holstebro (arkivbillede).
Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Der er stor glæde på TTH Holstebros kvindehold onsdag. Klubben har nemlig forlænget kontrakten med profilen Mathilde Hylleberg, så den nu først udløber i sommeren 2021.

20-årige Mathilde Hylleberg er en af de spillere, TTH Holstebro har haft i størstedelen af hendes karriere, netop det har været en særlig årsag til forlængelsen.

- TTH har mit hjerte. Jeg føler mig rigtig godt tilpas og nyder at være her. Derudover har det været afgørende, at jeg kan få en masse spilletid, tage mere ansvar, og at jeg kan fortsætte min udvikling i de trygge rammer, der er i TTH, siger Mathilde Hylleberg i en pressemeddelelse.

Klubbens cheftræner, Pether Krautmeyer, er ligeledes begejstret for, at det er lykkedes at forlænge kontrakten med Mathilde Hylleberg, der har slået sig fast som både en ligaprofil og landsholdsspiller.

- På holdets og klubbens vegne er jeg meget glad for, at Mathilde har valgt at fortsætte i TTH Holstebro, hvor vi sammen vil arbejde hårdt for, at hun kan blive en endnu stærkere håndboldspiller. Samtidig er Mathilde en dygtig og ærgerrig spiller, som bidrager med en stærk træningskultur i klubben. Mathilde Hylleberg og TTH er derfor et rigtigt godt match, siger Pether Krautmeyer.

2:16
Mathilde Hylleberg sagde i halvandet år nej til kreds- og landshold, men er nu på vej til EM-slutrunde i Frankrig. Se her, da TV MIDTVEST sidste år tegnede et portræt af det unge talent.

Tog pause fra håndbold

Det er en god nyhed for ikke blot TTH Holstebro og Mathilde Hylleberg, at de to parter fortsætter arbejdet. Også for tilskuere til de danske håndboldkampe er det et tegn på, at Mathilde Hylleberg har lagt fortiden bag sig.

I april i år valgte hun at stoppe med at spille håndbold for en stund, og derfor deltog hun ikke i holdets sidste to kampe i ligaen mod henholdsvis Odense og Nykøbing Falster.

- Hun kom og sagde på et tidspunkt for tre ugers tid siden, at hun var træt. Så havde vi to en snak om det, og så har jeg været den, der har været nødt til at tage den hårde og tunge beslutning. Men det har hele tiden været i samråd med Mathilde, sagde Brian Hylleberg, far til Mathilde Hylleberg, dengang til TV 2 SPORT.

Men nu tyder det altså på, at ligaprofilen er kommet sig og har mod på at fortsætte karrieren.