Holstebro-drenge vinder kokke-VM

Medaljehøsten fortsætter ved kokkenes VM i Luxembourg, og nu har juniorlandsholdet vundet en guldmedalje for deres kolde bord.

Hummer, laks, vagtelæg... Der var mange lækkerier på menuen, da Kokkelandsholdet Junior stillede an med det helt store kolde bord til VM i Luxembourg, og anretningerne endte da også med at indbringe Danmark endnu en guldmedalje til VM.

Det skriver Kokkelandsholdet i en pressemeddelelse.

Dermed følger juniorerne trop med Cateringlandsholdet og Kokkelandsholdet Senior, der i går vandt guld til Danmark. 

- Det er det bedste resultat, Danmark nogensinde har opnået til en international konkurrence.  Det siger noget om, hvilket niveau Danmark er kommet op på, og at vi er nogle af de bedste i verden, siger Uffe Nielsen, der er bestyrelsesformand for både Kokkelandsholdet og Kokkeforeningen Danmark, i en pressemeddelelse.

Hvem er med på Kokkelandsholdet Junior?

Jublende glade kokke

Holdkaptajn Kasper Corell er jublende glad for guldmedaljen.

 - Det er rigtigt godt. Det er så fedt, at al den træning har båret frugt. Vi går ned og får en guldmedalje i vores Edible Buffet - det er helt fantastisk. Alle ti mand på Kokkelandsholdet Junior er helt oppe at køre, sagde han lige efter offentliggørelsen.

Ud af landsholdets ti kokke arbejder to i Holstebro.

Guldmedaljen i Edible Buffet betyder ikke, at Kokkelandsholdet Junior har vundet det samlede verdensmesterskab endnu. Det afgøres blandet andet af, hvilken placering man får for det Varme Køkken onsdag - samt det samlede antal point. Det bliver offentliggjort på torsdag

En del af vindermenuen.Fiskefad med hummer.
En del af vindermenuen.Fiskefad med hummer.
Foto: Pressefoto: Kokkelandsholdet
En del af vindermenuen: Vagtelæg.
En del af vindermenuen: Vagtelæg.
Foto: Pressefoto: Kokkelandsholdet
En del af vindermenuen: Profiteroles.
En del af vindermenuen: Profiteroles.
Foto: Pressefoto: Kokkelandsholdet